Välkomna tillbaka!

Det finns så mycket att säga om allt bloggande som finns på nätet i dagens läge.
Min personliga åsikt om min blogg är att kunna ha en personlig dagbok som jag delar med mig av, låter dem som är intresserade följa min vardag. Jag är i första hand ute efter för min del att kunna skriva av mig tankar och värderingar av mina dagar i stallet, med träningar och tävlingar.

Elaka eller nerdömande kommentarer behöver inte postas, dem klarar jag mig utan. Men ni är varmt välkomna med positiv kritik, tips och ideér och synpunkter och frågor.

Efter att under en längre tid varit inaktiv på denna blogg är det nu dags igen att komma igång, nytt år och nya möjligheter och jag vill på ett enkelt sätt ha koll på min utveckling tillsammans med hästarna, min vardag, helt enkelt hela mitt liv i delar..

Som många av er redan vet heter jag Pernilla är 21år gammal bor på egen gård med två hästar i dagsläget.
Har under tidigare år tävlat i hoppning men har under det sista året lagt dem skorna på hyllan och sadlat om till dressyren. Min personliga åsikt är att dressyren är häftigare att uppleva, hoppningen kan i princip vem som helst vinna, men i dressyren så är det så mycket mer som lär klaffa på vägen.

Jag tränare Regelbundet för den portugisiske tränare Ricardo Reis, en tränare som tagit fram helt ny syn för mig om hästar överlag, väckt en helt annan ridning inom mig.

Kommer komma egna presentationer om hästarna, mina mål och annat roligt! :)

Trevlig läsning så hörs vi, kram!

RSS 2.0